Hvad er Kangen-vand? / Enagic - virksomheden bag
 
 
 
Enagic International 
 
Firmaet bag Kangen-maskinerne hedder Enagic og blev grundlagt helt tilbage i 1974, hvor de sammen med de dygtigste læger udviklede ioniseringsanlæg til japanske hospitaler. Målet var at efterligne alle de sunde og livgivende effekter, som gletchervand har. 

I 1987 klassificerer de japanske sundhedsmyndigheder Enagic’s maskiner som “Medicinsk udstyr”. 

I 1994 begynder Enagic at sælge “køkkenmodeller”, så private husstande også får gavn af teknologien. 

I 2003 åbner Enagic de første kontorer i USA, og det globale marked åbner sig gradvis over årene frem til i dag, hvor Enagic som førende på markedet sælger Kangen-maskiner globalt og har kontorer i 22 lande.
 
 
Enagic’s vision og filosofi
...bygger sig på disse 3 helt centrale principper:

- Realisering af ægte, fysisk sundhed.
- Realisering af ægte, økonomisk sundhed.
- Realisering af ægte, mental sundhed.
 
 
Firmaet ledes af grundlægger og CEO, Hironari Oshiro. Enagic International varetager selv produktudvikling, fremstilling, salg og service, og de har en meget strømlignet produktion, hvor alle komponenter produceres under eget tag, og hver maskine samles komplet af én enkelt medarbejder. 

Enagic’s succes og førende position på verdensmarkedet handler om andet og mere end fremragende produkter. Det handler også i vid udstrækning om personlige anbefalinger og menneskers naturlige lyst til at dele positive erfaringer og oplevelser. Informationsteknologiens tidsalder gør det oplagt for virksomheden at promote sig via reference marketing og menneskers relationer til hinanden.

Global distribution og udbredelse sker via Enagic’s kontorer verden over samt et stort antal engagerede distributører. Tusindvis af mennesker arbejder til dagligt med at udbrede visionen om sundhed og Kangen-vandets muligheder.

Vil du læse mere om Enagic, kan du gøre det på deres hjemmeside her: www.enagiceu.com
 
 
 
 
Kangen Water Nordic | CVR: 40 10 62 43 | Sønderholmsvej 19, 2690 Karlslunde  | Tlf.: +45 22 50 79 43 | mail@stefancolind.dk