Kom og få en øjen-åbner!
 
Er du nysgerrig, så kom og hør mere til et foredrag om syre/base-balancen og teknologien bag maskinerne.
 
Det er for de fleste en stor overraskelse at forstå, hvorfor denne form for vand kan være så afgørende for helbredet og den daglige livskvalitet, så glæd dig til masser af spændende information!
 
 
Årets sidste foredrag ligger...


 
 
Tirsdag d. 13. nov.  -   i København
17.00 til ca. 19.00
Stefan Colind  -  Københavns Healerskole  -  Linnésgade 14  -  1361 Kbh. K
 
 
 
 
Stefan Colind er indehaver af Københavns Healerskole og har beskæftiget sig med naturlig sundhed i 20 år. Han har selv stor erfaring med basisk vand og vil også fortælle om kroppens syre/base-balance og fødevarers påvirkning af denne for at give en forståelse for, hvordan den påvirker vores helbredsmæssige tilstand.

Derudover vil han forklare om maskinens tekniske detaljer, og der vil selvfølgelig være mulighed for at prøve at drikke vandet denne aften.
 
Og glæd dig til en hyggelig, spændende og informativ aften med fokus på DIN sundhed.

 
Tilmelding er nødvendig på tlf. 22 50 79 43, og der er gratis entré.
 
Har du spørgsmål kan du kontakte Stefan på mail eller telefon. Se nederst på siden. 
 
 

 
Alternativer
 
Du kan også få et foredrag hjemme hos dig selv.
Samler du en gruppe på min. 4 personer, kommer vi med en vandmaskine og demonstrerer og forklarer. Ring for nærmere info.
 
Endelig kan du få en præsentation over Skype, hvis kalender eller geografi gør det umuligt for dig at komme til vores foredrag. Ring for nærmere info.
 
 
 
 
Kangen Water Nordic | CVR: 40 10 62 43 | Sønderholmsvej 19, 2690 Karlslunde  | Tlf.: +45 22 50 79 43 | mail@stefancolind.dk