Kangen-maskinerne producerer 7 typer vand. Alle typer er filtrerede og rene, men pH-værdierne varierer og kan bruges til forskellige formål.
 
 
 
 
Disse værdier er beregnet til drikkevand og benævnes "Kangen-vand". Fælles for dem er, at dette vand er basisk (over 7 på pH-skalaen), meget antioxidativt samt mikrostruktureret, som giver en meget hurtig og effektiv hydrering. 
Dagligt indtag normaliserer kroppens syre-/base-balance ved at reducere syreophobninger og skylle urenheder ud.
 
 
 
Disse tre basiske vandtyper kan også med fordel bruges til madlavning m.m. Udover at gøre maden og f.eks. thé og kaffe mere basisk virker det også smagsforstærkende ved at fremhæve flere nuancer.
 
 
  
 
Renset drikkevand, som ikke er ioniseret. Det har altså været gennem maskinens filter men pH-værdien er ikke blevet ændret.
Denne type anbefales til babymad og umiddelbart før og efter medicinindtagelse.
 
 
 
 
Kaldes "Beauty Water" og er særdeles velegnet til hudpleje. Det er samme pH-værdi, som huden har, og derfor virker denne vandtype hydrerende og kan bruges som fugtigheds-"lotion".
Det kan også med stor fordel bruges som kur til hår og hovedbund samt til blomstervanding. 
 
 
 
 
Strong Acidic Water er stærkt surt vand, som virker desinficerende. Det fjerner lugt og bakterier og kan derfor bruges til forskellige rengøringsformål i hjemmet.
Det kan også bruges til udvendig, personlig hygiejne som sårrens, mundskyl, øjenbetændelse og hudproblemer som svamp og eksem.
 
 
 
 
Strong Kangen Water er stærk basisk vand, som bl.a. er fedtopløseligt. Det opløser derfor effektivt oliebaserede pesticider fra overfladesprøjtet frugt og grønt. Det kan også benyttes til rengøringsformål, f.eks. pletfjerning, vinduesvask, rengøring af gryder, pander og fedtede overflader, og man kanbruge det til tøjvask, så man sparer vaskepulveret i vaskemaskinen.
 
Så hvis du gerne vil have et grønnere og kemifrit hjem, er det et naturligt og perfekt alternativ til kemiske rengøringsmidler.
 
 
Kangen Water Nordic | CVR: 40 10 62 43 | Sønderholmsvej 19, 2690 Karlslunde  | Tlf.: +45 22 50 79 43 | mail@stefancolind.dk